kantoor

De ervaren maar ook de startende ondernemer wil volop kunnen focussen op de eigen zaak. Financiële zorgen en boekhoudkundige verplichtingen kunnen daarin een behoorlijke belemmering zijn. Als daarin privé en zakelijk ook nog door elkaar heen gaan lopen, is het goed de grenzen vast te stellen en fiscaal een optimale structuur te kiezen. In dat geval is het prettig om een ervaren accountant te hebben die het ondernemerschap kent, betrokken is bij uw situatie en u persoonlijk begeleidt en adviseert.

Joop Smeets is bedrijfseconoom en staat sinds 1996 als register accountant ingeschreven bij de NBA (voorheen NIVRA) en sinds 2016 eveneens als register belastingadviseur bij het RB. Hij werkte 16 jaar bij KPMG en deed zijn inmiddels ruim 25 jaar ervaring in binnen en buitenland op. Sinds 2008 is Joop zelfstandig gevestigd in Amsterdam en is hij eigenaar van accountantskantoor accountant en adviseur .nl.

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap. 
Accountant en adviseur .nl heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale adviezen in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigt worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.

De missie van accountant en adviseur .nl is om uw zorgen rondom financiën en boekhouding persoonlijk uit handen te nemen en een meetbare bijdrage te leveren aan het succes van uw onderneming. accountant en adviseur .nl specialiseert zich in maatwerk voor ondernemende professionals zoals vrije beroepers (advocaten, architecten, ontwerpers, artsen), freelance professionals en interim managers.