specialisatie

Het dienstenaanbod van accountant en adviseur .nl richt zich specifiek op de volgende specialisaties.

– ondernemende professionals
– vermogende particulieren
– starters
– financiële planning
– keuze rechtsvorm
– stamrecht

Hieronder treft u een korte omschrijving. Onze diensten bestaan uit boekhouding, salarisadministratie, fiscaal advies en financiële planning. Uitgebreide informatie over rechtsvorm en starter kunt u downloaden als printbare pdfs.


Notitie Starters

pdf (41kb)
 
Notitie Rechtsvorm

pdf (56kb)

Ondernemende professionals

Ondernemende professionals zijn mensen die initiatief nemen en vanuit hun eigen vakgebied diensten verlenen. Het zijn bekende beroepen als advocaat, architect of arts, maar ook eigentijdse professionals zoals coach, marketeer of mediator. accountant en adviseur .nl onderscheidt zich van een ander accountantskantoor door meer te doen dan cijferverwerking. Als eigen ondernemer weten we precies waar u voor staat en begeleiden we u naar de optimale financiële positie.

Vermogende particulieren

Uw privé situatie vraagt om maatwerk, dat is voor ons dan ook vanzelfsprekend. Vanuit een integrale benadering houdt accountant en adviseur .nl zicht op uw vermogen en de voortdurend veranderende wet en regelgeving. accountant en adviseur .nl advisereert pro-actief over fiscale structuren en biedt u:
• een goede structurering van uw vermogen;
• de mogelijkheid om fiscaal juridisch de optimale keuze te maken ten aanzien van bijvoorbeeld uw huwelijksvermogensrecht, uw testament en uw bedrijfsopvolging;
• de gelegenheid de gemaakte keuzes aan te passen aan veranderde eigen inzichten of aan veranderende wet en regelgeving;
• zekerheid dat de gemaakte keuzes aansluiten bij uw persoonlijke situatie en voorkeur.

Starters

Ondernemen is al ingewikkeld genoeg. accountant en adviseur .nl staat voor kleinschaligheid, eenvoud en korte lijnen. Dat biedt helderheid, zonder poespas en maakt dat u snel opgestart bent. Download deze pdf voor meer informatie over starters.

Financiële planning

Middels een adequate financiële planning biedt accountant en adviseur.nl zicht op de voor u relevante financiële partijen, fiscale structuren en de voortdurende verandering in wet- en regelgeving. Door u praktisch te informeren over de ontwikkeling van uw vermogen of door diensten te verlenen op aanpalende terreinen verkrijgt uw een overzicht op uw financiële en fiscale positie.
Als ondernemer of vermogende particulier biedt accountant en adviseur .nl de zekerheid dat:
• uw vermogen goed is gestructureerd;
• fiscaal en juridisch de optimale keuzes worden gemaakt ten aanzien van bijvoorbeeld erfrecht en bedrijfsopvolging;
• deze keuzes aansluiten op uw persoonlijke situatie en voorkeur;
• deze keuzes waar nodig, tijdig worden aangepast aan de veranderende wet- en regelgeving.

Voor uw privé-vermogen spitst de financiële planning zich toe op het erfrecht en het successierecht. Voor wat betreft uw zakelijke positie gaat het vooral om de structurering van de onderneming vanuit fiscaal-vennootschapsrechtelijk oogpunt.

Keuze rechtsvorm

Bent u een ondernemende professionals zoals vrije beroepers (advocaten, architecten, arts), free lance professionals of interim managers dan is het de specialisatie van accountant en adviseur .nl om u te helpen bij het kiezen voor de optimale fiscale structuur en de rechtsvorm die daarbij past. Download deze pdf voor meer informatie over keuze rechtsvorm.

Stamrecht

De stamrecht BV was de ideale oplossing voor ontslagvergoedingen. Het grootste voordeel blijft de flexibiliteit die de stamrecht BV biedt. Wilt u een bedrijf starten of wil u geld lenen van de BV (krediet of hypotheek), wij zetten dat voor u op. Wilt u de periodieke uitkeringen in laten gaan of de stamrecht BV liquideren: doen wij graag voor u.

 

Neem contact op als u op zoek bent naar accountant adviseurs, accountant boekhouder, accountant kantoor.